Trampoliner Til Forskellige Formål, Hjem Og Familie

November 20, 2019 Men, https://koebtrampolin.dk/ lad ikke små børn hoppe alene. Atleten har brug for at hoppe med fuld udvidelse af ben at gå på en anstændig højde. En masse af atleter vil hoppe højt, og derefter skære deres højde til at gøre den faktiske flip. Du behøver ikke at købe den trampolin i butikken, men du kan lære en masse, der vil hjælpe dig med at indsnævre din søgning. Det er vigtigt for dig at huske, at som guide, er du nødt til at bremse alt, hvad du gør og siger for at give barnet tid til at behandle. Yngre atleter, og er også let at underholdt.

Da jeg først lærte en af mine atleter en front tuck, ville hun gøre det hvert sekund af dagen. Alt for dårlig. Sagde blot: de atleter sædvanlige problem er, at de kaster hovedet tilbage. Hvordan kan du gøre det, hvis du er tage ud til en lige ryg? De ønsker at se, hvor de er på vej hen. Mig for Vvs, men jeg fik kun at se dem i butikken, og faktisk aldrig fik en til mig selv. Dette er en variation af en simpel “ben op” tilbage drop, hvor kroppen falder i en lige position og er fortsat stramt, når de lander.

tanken er, at den atlet vil tage ud lige op og ned, hold kroppen helt lige, for første kvartal af klappen og derefter “snap” til en tuck stand til at afslutte klappen, før du åbner op og landing, og måske endda stikke flip. Det vil være lettere end at have dem med at lære en double back flip galt, og så at skulle gå tilbage til “kedelige enkelt tilbage flips”. Atleten har en stor opmærksomhed span for færdigheder, som de kan lide, så lad dem gøre 1000 tilbage flips med kritiske analyser af hver eneste lille problem. Jeg fortalte hende at gøre, rutiner, men at hun ikke ønskede at gøre flips. Springfree bruger en unik springless design, og nettet lægger op til at hoppe måtte til at forhindre, at børn falder ud over kanten.

Så jeg altid lære børnene, uanset hvilken alder eller hvad færdighedsniveau alt, hvad jeg ved, så går vi. Det afhænger også af alder, køn, modenhed, osv osv. Vil du vide meget hurtigt, hvis du har flyttet barn på hurtigt. Godt for nogle børn, dette virker, men for de fleste, i det mindste dem jeg kender og har coachet er tvunget til at holde revidere, hvad de tror, de kender. Så efter at atleten kan gøre det blind foldede og ikke-blindfolded rigtigt næsten hver gang, de er så klar til at gå videre. Træneren vil fange den atlet, mens han eller hun er vandret i luften i en lejlighed tilbage drop position og derefter skubbe dem op igen.

Når dette er fuldført træneren skal stå bag den atlet, og instruere dem i at gøre præcis de samme back drop. Det er op til træneren at vurdere højden er nødvendigt. Hvad med at tage dine børn til parken, hvor de kan vault omkring sammenkoblede trampoliner? Godt, hvis de kan gøre en back drop behageligt med lukkede øjne, så vil de have ingen grund til at lægge hovedet tilbage, fordi ligegyldigt hvad de gør, som de plejer at se noget. Ja JA, jeg VED det – ikke gøre det , det er dårligt, hvis mit niveau 1 og 2 tramp instruktører se, dette vil de være ked af det.