Der er tre typer brandmandskostumer

Der er mange måder at klæde sig ud i et kostume eller foregive at være en. Endnu bedre kan du lave dit eget brandmandskostume ved hjælp af materialer, som du allerede har. Du kan lave et brandmand kostume fra en brandmand jakke eller bukser. Udskriv eller laminere logoet for dit lokale brandvæsen i øverste venstre hjørne af trøjen. Skjorten og bukserne kan gøres mere autentiske ved at få dem malet sorte og hæmmet med gul gaffatape.

Der er mange typer brandmandskostumer til rådighed, fra de sexede og realistiske til dem med reflekterende tape. Du kan endda klæde dig ud som EMT eller politibetjent! Disse offentligt ansatte opfordres ofte til at hjælpe med brandslukningsindsatsen og betragtes som de største amerikanske helte. Der er masser af gode kostumer til rådighed for venner og familie til overkommelige priser. Det er de tre typer kostumer, du kan vælge at klæde dig ud som brandmand:

Uanset hvilken type brandmand kostume, du får masser af komplimenter fra de andre. Et brandmandskostume er fantastisk til en temafest. Brandmandstøj er funktionelt og kan bæres af både voksne og børn. Sørg for at vælge et brandmandskostume med reflekterende strimler og masser af lommer. Dette vil få dit barn til at skille sig ud. Et brandmandskostume har mange andre fordele, herunder en lav pris og stof af høj kvalitet.

De små vil elske et brandmandskostume, uanset om de fejrer fødselsdag eller bare leger at lade som om. Det er ikke omfangsrigt, sætter gang i fantasien og bringer dem tættere på deres helt. Dette kostume er fantastisk til Halloween. Et brandmandskostume er et godt valg til Halloween kostumer. Hvad venter du på?! Få dit brandmandskostume nu og lad dit barn skinne på Halloween aften.

De nye versioner af dette kostume kommer nu med lynlås tilbage, tommelfinger gennem armbånd og velcro lukning. Seler og forstærkede knælapper er inkluderet i hagesmæk overalls. Brandmandskostumet har reflekterende striber ved knæene for at øge sikkerheden om natten. Kostumet afsluttes med en blød, justerbar hat. De fleste ordrer sendes inden for få arbejdsdage. Bare tjek datoen! Vi kan personliggøre dit kostume, hvis du ønsker det. Kostumet skal ankomme inden for 10 dage.