Lease købe er den perfekte Home Baseret Business

Nogle kalder det 30 sekunder pendler. Vi kalder det vidunderlige. Hvad er vi alle taler om? Arbejde fra hjemmet, selvfølgelig.
Der er ikke noget mere tilfredsstillende end drive en succesfuld virksomhed fra eget hjemmekontor. Tro os, vi kender. Vi prøvede nok hjemme-baserede virksomheder til at skrive en bog om det. Kommer til at tænke på det, gjorde vi.
Alvorligt, forestille sig, at komme op om morgenen og at kende din pendler til arbejde indebærer noget mere anstrengende end at gå ned ad gangen til dit hjemmekontor. Du åbner døren, sidde ved dit skrivebord og din arbejde dag starter.
Ikke længere spilde to eller tre timer om dagen i bilen eller i toget. Tror om, hvor meget mere produktive du kan være. Tænk over hvordan du kan slå denne ekstra produktivitet i ekstra indtægt.
Tror om, hvor meget mere udhvilet, du er. Ingen spænding fra kørsel ud for eller sidder ved siden af skøre pendlere. Tænke på den ekstra tid til at tilbringe sammen med din familie, at være i stand til at gøre disse skole spiller, little league spil eller at være der for en flået knæ.
Tænk over det. Nu ved du hvorfor vi kalder det vidunderlige.
Vi er ikke fremmede for begrebet hjemmekontor. Vi var i begyndelsen bølge af hjemmekontor iværksættere. Aldrig har vi haft en hjemme-baseret virksomhed som Lease købe. Hvad gør Lease købe forskellige fra andre hjemme-baserede virksomheder vi har drevet? Simpelthen den lethed hvormed denne branche tilpasser sig hjem arbejdsmiljøet. Efter vores mening er dette den ideelle hjemme-baseret virksomhed.
Hvorfor? Til at drive en succesfuld leje køb forretning, du har brug for en telefon, fax, computer og internetadgang, alle tilgængelige i dagens moderne hjemmekontor. Drives korrekt, nødt du sjældent til at forlade huset. Du kan prospect for sælgere gennem brug af telefon, fax og e-mail. Du modtager opkald fra lejer/købere fra annoncer du har afgivet via telefon. Du gør konsultationer telefonisk.
I denne sag, i modsætning til andre vi har drevet hvor jo mere vellykket du bliver, jo mere tid du bruger på kontoret, i at Lease købe, den mere vellykket du bliver, jo mere tid, du kan bruge i dit hjemmekontor. Det bliver en positiv cirkel. Har du flere mennesker kalder du, du vil gøre flere høringer, du vil bruge mere tid i dit hjemmekontor, og så videre.
Få andre hjemme-baserede virksomheder vi kender selv kommer tæt på den frihed og fleksibilitet for at Lease købe. Hvis du leder efter en virksomhed, hvor du kan maksimere din indkomst til tid forholdet, Lease indkøb er det.
Vi ville ikke handel vores forretning for alle andre, og det er derfor vi kalder Lease købe den perfekte hjemme-baseret virksomhed.
Copyright 2000, DeFiore virksomheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *