Jennifer Lopez cykler i Hamptons som Alex Rodriguez løber ærinder

Cai troede. Men for dig til Singapore sidste år, Bmw-Benz yngre serie-højere – såsom effektivt, The New-Lecture, L-Session, F-Type, J-Training Property og samt GLK-klasse slags – gjort de fleste 40 per af overvejende bilproducent samlede rentabilitet som en del af kinesiske leverandører. Producenter er ikke i stand til at reklamere for en hjelm model som sikrere end deres andre modeller, eller sikrere end deres modeller fra sidste år, fordi de vil blive sagsøgt, når nogen er såret i de mindre sikre. Du kan betale mindre end $ 100 og få en god cykelhjelm – og i nogle tilfælde betydeligt mindre – og takket være standarder fastsat af Consumer Product Safety Commission, som alle hjelme, der sælges i USA siden 1999 er forpligtet ved lov til at opfylde, nogen af disse hjelme vil beskytte dit hoved i et styrt.

Se vores artikel om hjelme for den aktuelle sæson for mere. Af grunde, der har at gøre med teknologi og markedsføring vil du ikke se en i år. Mange andre pendler hjelme eller byhjelme har fulgt, og selv de mere aflange stilarter bliver forkortet til “kompakt” profiler.. Hjelme er tilgængelige i discount stormagasiner, legetøjsbutikker og andre butikker. Sandsynligvis ikke mere end dem i butikkerne nu. Den største enkeltstående forskel mellem Giro Aether Sfærisk Hjelm og billigere er den måde, høvding cykelhjelm den integrerer MIPS-teknologi (Multi-directional Impact Protection System). Og 2009 forskning viser, at virkningen ydeevne dyre og billige hjelme er næsten identisk.

Dette større datasæt vil gøre det muligt for forskerne at undersøge, hvordan praksisstruktur og hovedpåvirkningsrisiko varierer fra team til team. Af denne grund vil du ikke se nogen hjelm annoncer hævder, at hjelmen vil beskytte dig mod skade. Chauffører kunne potentielt se besparelser i tusindvis ved hjælp af ELF for blot nogle af deres rutinemæssige kørsel. Jeg har det godt med at vide, at mit hoved er godt beskyttet med denne hjelm. Siden 1999 enhver cykel hjelm, herunder dem, der sælges i discountbutikker, skal opfylde CPSC standard ved lov, som sikrer et godt beskyttelsesniveau. “Dette er en utrolig stærk opbakning til Hovdings beskyttelsesevne,” siger ceo Fredrik Carling.

Den Æter, dog erstatter dette med en skum slip liner, hvilket betyder, at dit hoved er beskyttet af uafhængige lag af EPS (ekspanderet polystyren – den generiske betegnelse for “styrofoam”) skum, der passer sammen med en sfærisk kugle-og-socket design “giver ryttere fordelene ved MIPS uden obstruktion til komfort eller kølekraft,” siger Giro. De fleste hjelme gøre dette med en plastik slip fly som en indvendig liner. Vores side om genbrug hjelme bemærker, at der er et par specialiserede skum opsving virksomheder, der kan håndtere brugte EPS skum, men det er tvivlsomt, om det er værd at transportere hjelmen til genvindingsvirksomheden. Hjelm fremstiller bør se på livscyklus deres produkter og udvikle en løsning til genanvendelse. Vanskeligheden ved at genbruge hjelme kombineres med deres enkelt crash karakteristisk for at resultere i millioner af hjelme går ud til lossepladser hvert år.